logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bouw je eigen Gorgeldorp!'
07jun

Bouw je eigen Gorgeldorp!

Woensdag 7 juni 2023, van 14:30 uur tot 16:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - De Gorgels uit de boeken van Jochem Myjer, wie kent ze niet? Deze kleine wezens met hun superogen hebben broodnodig een Gorgeldorp nodig. Op woensdag 7 juni kunnen kinderen in de Bibliotheek in Oud-Beijerland bouwen, knutselen, zagen, tekenen en nog veel meer om de Gorgels een dak boven hun hoofd te bieden. 

Tijdens deze activiteit bouwen ze een eigen huisje voor hun favoriete Gorgel, maar dit mag natuurlijk ook een hotel, bedje, bank of boomhut zijn. Al deze huisjes samen worden dan een heus Gorgeldorp die bezoekers van de bibliotheek kunnen bewonderen!

Er wordt gewerkt met verschillende soorten materialen, kleuren en vormen. De kinderen kunnen hun fantasie helemaal los laten gaan om zo de allerleukste huisjes te maken die ze maar kunnen bedenken.

De activiteit vindt plaats op woensdag 7 juni van 14.30 tot 16.00. De kosten bedragen €2,30 (plusabonnement), €2,75 (basisabonnement), €3,25 (niet-leden). De activiteit vindt plaats in het in het MaakLokaal van het Oude Raadhuis, Waterstal 1, Oud-Beijerland. Meld je aan via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard: www.debhw.nl/agenda.

Contactinformatie:
Locatie: MaakLokaal van het Oude Raadhuis
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!