logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart: voorlezen met gebaren'
05apr

BoekStart: voorlezen met gebaren

Woensdag 5 april 2023, van 10:00 uur tot 10:45 uur.

‘s-GRAVENDEEL - Op woensdag 5 april komt Wendy Oostveen, logopediste in de Hoeksche Waard, een super leuke workshop gebaren geven. Ze leest hierbij voor uit het boekje 'We hebben er een geitje bij'. Wendy gaat spelenderwijs met de ouders en hun kindje gebaren oefenen. Zo leren ze een heleboel gebaren en kunnen ze elkaar veel vertellen.

Kleine kinderen hebben vaak al veel te vertellen, maar praten lukt (vaak) nog niet. Hoe kunnen ze er dan toch voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal! De motoriek van de handjes is op hele jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig én leuk! Wil je gebaren leren die niet in de workshop voorkomen dan kan dat natuurlijk ook.

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 5 april in Bibliotheek ‘s-Gravendeel van 10.00 tot 10.45 uur. Kosten: basisabonnement € 2,00, plusabonnement € 1,70 en zonder lidmaatschap € 2,45 per persoon. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!