logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Media Ukkie Dagen in de bibliotheek'
24mrt

Media Ukkie Dagen in de bibliotheek

Van vrijdag 24 maart 2023 tot en met vrijdag 31 maart 2023.

OUD-BEIJERLAND – We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, hoe doen ze dat? Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? Kortom, wat is de balans tussen bewegen en media? Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar door heel het land. Op 29 maart organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een mediaproeverij ter gelegenheid van deze dagen.

De bieb geeft tips en adviezen aan opvoeders om kinderen in beweging te laten komen met media en hun balans te vinden en organiseren daarom de mediaproeverij voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kom op 29 maart naar het Hoeksch MaakLokaal in Oud-Beijerland en ga samen met je kind aan de slag met de leukste robots en apps. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Noteer woensdag 29 maart 14:00 uur gauw in de agenda. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 6 jaar. Kosten voor deelnemer (jeugd) is € 2,10 met biebpas, € 2,45 zonder biebpas, € 1,70 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!