logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Monster- en robotwoensdag in het MaakLokaal'
15mrt

Monster- en robotwoensdag in het MaakLokaal

Iedere woensdag, van woensdag 15 maart 2023 tot en met woensdag 22 maart 2023, van 14:15 tot 15:15 uur.

OUD-BEIJERLAND - Niet alle monsters zijn eng en niet alle robots zijn saai, laat dat maar gerust aan de kundige handen van kinderen over! Tijdens de monster- en robotmiddagen in het Hoeksch MaakLokaal worden kinderen vanaf 6 jaar enthousiast gemaakt voor techniek en knutselen.

Het is monster- en robotwoensdag op 15 en 22 maart in het Hoeksch MaakLokaal. Op 15 maart maken de kinderen kennis met een lijmpistool (wordt heet) en maken van karton hun eigen robot. Ze leren uit welke onderdelen een robot is opgebouwd en mogen hun eigen robot versieren. Op 22 maart ontwerpen ze een echt lichtgevend monster die ze zelf juist mooi of eng versieren en ze maken papieren circuits.

Wees er snel bij en boek deze woensdagen op 15 en 22 maart. Het begint om 14:15 en duurt tot 15:15 uur. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kosten voor deelnemer (jeugd) is € 2,55 met biebpas, € 3,00,- zonder biebpas, € 2,10 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal
Organisator: Hoeksch MaakLokaal


Deel dit bericht met je vrienden!