logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekenweek: ik ben alles'
11mrt

Boekenweek: ik ben alles

Van zaterdag 11 maart 2023 tot en met zondag 19 maart 2023.

HOEKSCHE WAARD - De Boekenweek is hét leesfeest van ons allemaal. Ook de Bibliotheek Hoeksche Waard viert feest. Er is van alles te doen rond het boekenweekthema ‘Ik ben alles’. Kom naar de bibliotheek, zoek een boek, lees en doe mee.

Op dinsdag 14 maart bijt schrijfster Mira Feliku het spits af in Puttershoek. Zij vertelt niet alleen over haar liefde voor de Nederlandse taal, maar verklaart ook de vriendschap aan de bibliotheek. Een vlammende en gepassioneerde avond vol lachende letters, betoverende taal en blije boeken. 14 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Op woensdag 15 maart kan iedereen zelf aan de slag met letters, passie en kunst. Terug van weggeweest: snailmail. Of, in gewoon Nederlands, artistieke kunstpost. Maak een mooie kunstige kaart of brief voor een verre vriend of vriendin. Wie zin heeft om met aandacht en hartstocht een mooie brief of kaart te schrijven, versierd met mooie letters en kleuren, is welkom. Op 15 maart 19.30 uur tot 21.00 uur. 

Arie Pieters zal op donderdag 16 maart van 19.30 – 21.00 uur vertellen over de kraaienfamilie die hij al een aantal jaren volgt en over wie hij drie boeken schreef. Arie Pieters is fotograaf en journalist en laat prachtige beelden zien van de kraaien, hun liefdes en hun leven. Deze avond is in ‘s-Gravendeel.

Iedereen die ook maar een beetje van lezen houdt gaat in maart naar de bibliotheek of de boekwinkel. Wie voor €15 aan boeken koopt, krijgt het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau. Het Boekenweekessay is geschreven door Raoul de Jong en ligt voor een bescheiden bedrag in de boekwinkels.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!