logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Leren vliegen bij de Bibliotheek Hoeksche Waard'
08mrt

Leren vliegen bij de Bibliotheek Hoeksche Waard

Van woensdag 8 maart 2023 tot en met woensdag 24 mei 2023, van 16:00 tot 17:30 uur.

OUD-BEIJERLAND - Er ligt nu een unieke kans om te leren vliegen bij de Bibliotheek Hoeksche Waard. De modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard leiden in zes lessen liefhebbers (14+) op voor het A-Brevet motor FS Phoenix mode 1 op basis van de KNVvL richtlijnen. De lessen worden afgesloten met een examen en daarmee wordt het eenvoudiger om een modelvliegbrevet te halen bij modelvliegclubs.

Droom je er al langer van om ooit eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan? Dan is dit een mooie eerste stap en een prachtige kans. In het Hoeksch MaakLokaal worden de vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door professionele en ervaren modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard. In de periode februari tot april vinden de lessen plaats in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, Waterstal 1. Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet  motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen.

Lesdata in 2023: les 1 – 8 maart; les 2 – 22 maart; les 3 – 5 april; les 4 – 19 april; les 5- 10 mei; les 6 – 24 mei (woensdagmiddag). Tijdstip 16:00 – 17:30. De cursus wordt indien gewenst, afgesloten door een examen (datum nader te bepalen).

Aanmelden kan via de agenda van de website van de bibliotheek: bibliotheekhoekschewaard.nl. Kosten voor deze cursus bedragen €45,- met een biebpas, zonder biebpas €52,-, of met een plusabonnement €38,50. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, Waterstal 1
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!