logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De winter van 1929'
16feb

De winter van 1929

Donderdag 16 februari 2023, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

HOEKSCHE WAARD - Echte strenge winters. We missen ze bijna allemaal. Vroeger kon het behoorlijk koud zijn in de donkere maanden. Arie Pieterse vertelt in de bibliotheek in ’s-Gravendeel over de koude winter van 1929. Een ijzige avond vol kille verhalen en winterse (film)beelden. Donderdagavond 16 februari in het Weegje.

We gaan terug in de tijd: eind jaren twintig. We zien ijsbrekers in de Oude Maas bij ’s-Gravendeel en flinke ijsschotsen tegen de dijk. Arie Pieters - fotograaf, journalist en schrijver uit ’s-Gravendeel - schreef er een boek over. Op donderdagavond 16 februari vertelt hij alle ins en outs en laat hij een compilatie van originele oude winterse beelden zien. Fijne beelden om klappertandend bij weg te zwijmelen en herinneringen op te halen aan die echte winters van toen.

Geschiedenis in de Bibliotheek op donderdagavond 16 februari van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Hoeksche Waard locatie ’s-Gravendeel (‘t Weegje 1). Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl/actueel/agenda of bij de balie in de bibliotheek. Toegang € 5, met basisabonnement € 4 en met plusabonnement € 3.

Contactinformatie:
Locatie: locatie ’s-Gravendeel (‘t Weegje 1)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:http://www.debhw.nl/actueel/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!