logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De nieuwste familie van het MaakLokaal'
15feb

De nieuwste familie van het MaakLokaal

Woensdag 15 februari 2023, van 13:30 uur tot 15:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Kom gezellig kennismaken met de nieuwste familie van het MaakLokaal! De robotjes Beebot, Cubetto, Dash, Spike en Drone stellen zich graag aan je voor. Dat een bibliotheek boeken heeft weet iedereen, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt, is nieuw voor veel mensen. Daarom deze leuke kennismaking met robotjes in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis op 15 februari.

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismaking georganiseerd. Kom langs met een vriendje, vader en/of moeder om te spelen en leren van Dash, Cubetto, Beebot en stoere Spike. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen. Met Dash is een leuk parcours uitgezet. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB Fonds en stichting Pica.

Deze leuke multimediamiddag is op woensdag 15 februari van 13.30 tot 15.00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland. De kosten hiervoor zijn € 3,50 (plusabonnement), € 4,25 (basisabonnement) of € 5,00 (niet-leden). Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland
Organisator: Hoeksch MaakLokaal
Website:http://bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!