logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekenverkoop in Bibliotheek Strijen'
07feb

Boekenverkoop in Bibliotheek Strijen

Van dinsdag 7 februari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023.

STRIJEN / HOEKSCHE WAARD - Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Van 7 tot en met 10 februari is er een boekenverkoop in de bibliotheek in Strijen. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up-to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In de bibliotheek van Strijen kan men van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 februari tijdens de openingsuren van de bibliotheek tussen de afgeschreven boeken snuffelen.

Locatie: Bibliotheek Hoeksche Waard Stockholmplein 6 te Strijen

Openingstijden Boekenmarkt:
Dinsdag 13:30 - 20:00 uur (Medewerker aanwezig)
Woensdag 13:30 - 16:30 uur (Medewerker aanwezig)
Donderdag 10:00 - 16:30 uur (Medewerker aanwezig)
Vrijdag  13:30 - 16:00 uur (Medewerker aanwezig)

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Hoeksche Waard Stockholmplein 6 te Strijen
Organisator: Bibliotheek Strijen


Deel dit bericht met je vrienden!