logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maak je eigen kerstkoekjesvormpje'
14dec 2022

Maak je eigen kerstkoekjesvormpje

Woensdag 14 december 2022 vanaf 14:30 uur.

Een kerstkoekje van eigen deeg met een zelfgemaakt vormpje, hoe leuk is dat? Dat een mooie traditie een modern tintje kan krijgen, bewijst deze activiteit waarbij met behulp van de 3D-printer kinderen leren vormpjes voor kerstkoekjes te maken. Dit alles onder genot van een zelfgemaakt versgebakken koekje uit De Waterstal, de lunchroom van de Bibliotheek Oud-Beijerland.

Samen kerstkoekjes bakken met kerstmis wordt extra leuk als een eigen vormpje gebruikt kan worden. Hoe dat moet leren kinderen in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek van Oud-Beijerland Centrum op woensdagmiddag 14 december 2022 om 14:30 en zaterdagochtend 17 december om 11:00 uur.

Kinderen maken met TinkerCad eigen koekjesvormpje dat uitgeprint wordt met de 3D printer*. TinkerCad is een eenvoudig 3D-tekenprogramma. En om helemaal in de sfeer te komen, maken kinderen een eigen koekje dat door De Waterstal wordt gebakken. Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kosten voor deelnemer zijn € 5,10 met biebpas, € 6,- zonder biebpas, € 4,20 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de website van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl/agenda). Houd de agenda van de bibliotheek in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal.

*gezien de printtijd kan het zijn dat je het vormpje een paar dagen later kunt ophalen. Iedereen kan wel een eigen koekje bakken en opeten.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!