logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart: Muziek met Suze'
14dec 2022

BoekStart: Muziek met Suze

Woensdag 14 december 2022, van 10:30 uur tot 11:00 uur.

Kerst staat weer voor de deur! Daarom deze leuke workshop Muziek met Suze met het thema kerst. Suze gaat met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziekinstrumentjes spelen en bewegen.

Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier, is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

Suze werkt vier dagen in de week als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest!  

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 14 december 2022 in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland van 10.30 tot 11.00 uur. Kosten: basisabonnement € 2,10, plusabonnement € 1,70, zonder lidmaatschap € 2,45 per persoon. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oude Raadhuis Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!