logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maak je eigen elektronische kerstkaart'
10dec 2022

Maak je eigen elektronische kerstkaart

Zaterdag 10 december 2022, van 11:00 uur tot 12:30 uur.

Kerstmis is de tijd van vreugde en licht en van hoop en liefde. Het is de tijd om aan elkaar te denken. Kerstkaarten met mooie wensen horen hierbij. Naast de traditionele kerstkaart is het ook leuk om eens een zelfgemaakte elektronische wenskaart te sturen. Deze kaart kan gemaakt worden in het MaakLokaal van de bibliotheek in Oud-Beijerland.

Maak een eigen kerstkaart met geleidende kopertape en kleine lichtjes. Naast een liefdevolle boodschap leer je meteen iets over elektronica. Wat zal de ontvanger blij zijn als de kaart opengaat en de lampjes oplichten! Naar wie wordt deze bijzonder kerstkaart toegestuurd?

Deze activiteit is voor kinderen en volwassenen vanaf 7 jaar en vindt plaats op zaterdag 10 december om 11:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Kosten voor deelnemer is € 2,75 (met basisabonnement), € 3,25 (niet-leden), € 2,30 (met plusabonnement).

Aanmelden kan via de agenda van de website van de Bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal. 12

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-je-eigen-fonkelende-elektronische-kerstkaart.html


Deel dit bericht met je vrienden!