logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dorffest im Koningshoeve'
26nov

Dorffest im Koningshoeve

Zaterdag 26 november 2022 vanaf 19:00 uur.

Die Alpenjäger uit Klaaswaal organiseert “Dorffest im Koningshoeve” Klaaswaal. Op zaterdag 26 november 2022 vindt de eerste editie plaats. Een gezellige, muzikale avond met Blasmusik van de bovenste plank!

Voor dit Dorffest hebben we blaaskapel De Essener Muzikanten uit het Belgische Essen weten te strikken, meermalig Belgisch kampioen in de Topklasse. In traditionele bezetting brengen deze muzikanten een gevarieerd programma met vurige polka´s, meeslepende walsen en spectaculaire solowerken. Natuurlijk zal Die Alpenjäger ook van zich laten horen tijdens dit Dorffest.

Je wordt door de muzikanten meegenomen op een muzikale reis met originele Egerländer en Böhmischemuziek. De klassiekers afgewisseld met nieuwe muziek en solostukken staan garant voor een leuk, afwisselend muzikaal programma. Tijdens de optredens door wordt je vermaakt door niemand minder dan DJ Alex en kunnen ook de voetjes van de vloer en dit alles vindt plaats in de nieuwe, sfeervolle evenementenlocatie van Restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal.

Als je dus houdt van een gezellige avond met daarbij goede Blasmusik, is dit echt een aanrader en is er voor ieder wat wils!

Nog even alle informatie op een rijtje:

  • Dorffest im Koningshoeve
  • Datum: Zaterdag 26 november 2022
  • Tijd: vanaf 19:00 uur
  • Locatie: De Koningshoeve - KlaaswaalEntree: € 7,50 incl. drankje
  • Reserveren: info@diealpenjager.nl

Komen jullie ook?

Contactinformatie:
Locatie: De Koningshoeve in Klaaswaal
Organisator: Die Alpenjäger
Email:info@diealpenjager.nl
Website:https://www.diealpenjager.nl


Deel dit bericht met je vrienden!