logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Bedruk een linnen tasje'
25nov

Workshop Bedruk een linnen tasje

Vrijdag 25 november 2022, van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Wat is er mooier om cadeau te geven of te krijgen met de feestdagen dan iets dat zelfgemaakt is? In het Hoeksch MaakLokaal kan men voor zelfgemaakte cadeaus terecht. Deze leuke workshop ‘Bedruk je eigen linnen tasje’ helpt de creatieve maker alvast goed op weg. Zet bijvoorbeeld een grappige afbeelding van een huisdier of een paar regels uit een lievelingsgedicht op een tasje en geef iets uit je hart!

Iedereen die een mooi persoonlijk cadeau wil geven met de feestdagen kan deze leuke workshop volgen op woensdag 23 en vrijdag 25 november 2022 van 14:30 – 16:30. Geleerd wordt hoe een linnen tasje van een mooie persoonlijke boodschap kan worden voorzien. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van de vinylsnijder en heatpress.

Neem een eigen laptop en USB-stick mee als dat mogelijk is. Deze activiteit is geschikt voor 12 jaar en ouder. Indicatie van de kosten zijn € 6,- voor een tasje met een kort hengsel en € 6,50 voor een tasje met een lang hengsel met een opdruk van 20 cm groot. De totale kosten zijn afhankelijk van de precieze grootte van de opdruk, dus je rekent het tasje aan het eind van de workshop ter plekke af. Graag wel vooraf opgeven via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard (bibliotheekhoekschewaard.nl).

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum | Waterstal 1 | Oud-Beijerland | woensdag 23 november en vrijdag 25 november | 14.30 tot 16.30 uur | vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek.

Over het Hoeksch MaakLokaal

Tijdens de openingstijden van het Hoeksch MaakLokaal (woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag) kan men altijd informeren naar de mogelijkheden om iets zelf te maken onder leiding van de MaakLokaal instructeur. Er staat een 3D-printer, lasersnijder en vinylsnijder met heatpress.

Het Hoeksch MaakLokaal is een onderdeel van de Bibliotheek Hoeksche Waard en is gevestigd in het Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis, Waterstal 1.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop--bedruk-je-eigen-linnen-tasje1.html


Deel dit bericht met je vrienden!