logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Natuurspeurtocht voor kinderen'
12okt

Natuurspeurtocht voor kinderen

Woensdag 12 oktober 2022, van 14:00 uur tot 15:00 uur.

Ki-ka-kikker, sli-sla-slak, bi-ba-boswachter, spi-spa-speurneus. Zo leuk is de natuur! Speciaal bij het gemaal in Strijen vertellen boswachters alles over de natuur. Wie nieuwsgierig is en houdt van gi-ga-groen is welkom. Speciaal voor kinderen ter afsluiting van de kinderboekenweek.  

Op 12 oktober 2022 tussen 14:00 en 15:00 doen kinderen vanaf 4 jaar mee met een speurtocht rondom het Gemaal van Strijen. Wie meedoet ontdekt de natuur en maakt leuke opdrachten. Boswachters Vera en Ronald geven antwoord op vragen over alles dat kruipt en sluipt rond het gemaal en het uitkijkpunt in Strijen. Aan het eind van de speurtocht is er een echt gi-ga-groen certificaat te verdienen.

Honden zijn niet toegestaan en het gemaal is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Neem laarzen mee en vergeet geen paraplu bij slecht weer. Het uitkijkpunt is overdekt, dus ook bij regen kan de activiteit plaatsvinden.

Locatie: Hoekseweg 8 in Strijen - parkeerplaatsen voor auto's en fietsen aanwezig. Kom zoveel mogelijk gi-ga-groen op de fiets.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via de www.debhw.nl/actueel/agenda of bij de balie van de bibliotheek. Kosten: € 1,75 voor plus-leden, €2,13 voor basis-leden, € 2,50 voor niet-leden.

Contactinformatie:
Locatie: Hoekseweg 8 Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!