logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopuur voorlezen met gebaren'
12okt

Inloopuur voorlezen met gebaren

Woensdag 12 oktober 2022, van 10:30 uur tot 11:30 uur.

Voorlezen met gebaren brengt een verhaal tot leven! Op woensdag 5 en 12 oktober 2022 tijdens de Kinderboekenweek, komt Wendy het boek ‘Kleine muis zoekt een huis’ en ‘Ik zou wel een kindje lusten’, voorlezen met gebaren. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor het stellen van vragen.

Baby's en jonge kinderen willen vaak al snel met je communiceren. Alleen is hun woordenschat (nog) niet toereikend om hun gevoelens onder woorden te brengen. Hoe fijn is het dan om andere vaardigheden te bezitten om je kind beter te begrijpen? Door het gebruiken van gebarentaal worden baby's (vanaf een maand of 6) en jonge  kinderen ondersteund met hun communicatie. Het oefenen met taal lukt zo op een makkelijke, gezellige en leerzame manier.

Op woensdag 5 oktober en woensdag 12 oktober van 10.30 tot 11.30 uur houdt Wendy Oostveen, logopedist en gebarenspecialist van Gebarenstem Hoeksche Waard, een inloopuur over voorlezen met gebaren in Bibliotheek ’s-Gravendeel. Ze leest voor en ouders kunnen vragen stellen. Tijdens het interactief voorlezen gebruikt Wendy Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG). Kinderen beleven het verhaal namelijk intenser door het gebruik van gebaren”. Dus kom één van deze dagen kijken, meedoen en laat je inspireren!

Deze activiteit is geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar en hun verzorger(s). Daarnaast is iedereen welkom die geïnteresseerd is in voorlezen met gebaren. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!