logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopbijeenkomst liever niet alleen'
04okt

Inloopbijeenkomst liever niet alleen

Dinsdag 4 oktober 2022, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid wordt een gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich soms eenzaam. Daar moeten we iets aan doen. Gewoon samen in contact met anderen. De bibliotheek organiseert op dinsdag 4 oktober 2022 in samenwerking met Humanitas een inloopochtend onder de titel “liever niet alleen”.

Op die ochtend kunnen mensen in het Oude Raadhuis terecht om zich op te geven voor activiteiten in de hobby- of recreatiesfeer. Iedereen is welkom om te kijken welke activiteit je graag samen met anderen zou willen ondernemen. Denk aan wandelen, eten, koken, film kijken, handwerken of uitgaan. Wie weet komen er leuke nieuwe contacten uit voort en ga je samen op pad.

De opzet is om groepjes te vormen van mensen die dezelfde belangstelling hebben en dit graag met anderen delen. Hiervoor heeft Humanitas een interessebank, waarbij deelnemers zich kunnen aansluiten.

De komende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 oktober in de bibliotheek in het Oude Raadhuis van 10 uur tot 12 uur. Wie wil kan binnenlopen.

Toegang is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oude Raadhuis Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!