logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sponsorhondenwandeltocht De Dierenstee'
02okt

Sponsorhondenwandeltocht De Dierenstee

Zondag 2 oktober 2022.

Is jouw hond gek op wandelen en wil je graag de dieren van de Dierenstee steunen? Loop dan mee met de Sponsorhondenwandeltocht.

Op zondag 2 oktober 2022 organiseren wij een sponsorwandeltocht rondom het Piershilse bos. De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer en start en eindigt bij de Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil. Tijdens de route zijn er diverse leuke activiteiten voor zowel de hond als de begeleiders.

De route gaat via openbare wegen en fietspaden, de honden dienen tijdens de wandeltocht aangelijnd te zijn. De starttijd voor de wandeling ligt tussen 09:00 en 15:00 uur.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg parkeerplaatsen zijn en dat er voor iedereen voldoende tijd is om deel te nemen aan de activiteiten, zijn er tijdsblokken ingedeeld waarin gestart kan worden.

Voor €10,- per hond neem je deel aan de wandeltocht en wordt jouw viervoeter de held van de Dierenstee. De opbrengst is 100% voor het Dieren Opvangcentrum De Dierenstee te Numansdorp.

Zien we je 2 oktober a.s.? Maak van jouw hond ook de held van de Dierenstee door je aan te melden via willem@vriendenvandedierenstee.nl. Inschrijven kan tot 27 september.

Hierna ontvang je een formulier waarop de voorkeur voor de starttijd aangegeven kan worden en het rekeningnummer waar het inschrijfgeld naar overgeschreven mag worden.

Jouw hond de held van de Dierenstee

  • Zondag 2 oktober 2022
  • Starttijd tussen 09:00 en 15:00 uur
  • Start en finish Piershilsche IJsclub
  • Lengte wandeling 4,5 kilometer
  • Volledige opbrengst voor de Dierenstee
  • Inschrijving sluit 27 september
Contactinformatie:
Locatie: Start en finish Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil
Organisator: Vrienden van de Dierenstee
Email:willem@vriendenvandedierenstee.nl


Deel dit bericht met je vrienden!