logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Film Land van kraaien en worstebakkers'
27sep

Film Land van kraaien en worstebakkers

Dinsdag 27 september 2022 vanaf 19:30 uur.

Land van kraaien en worstebakkers, de populaire serie van RTV Rijnmond over de Hoeksche Waard, is op 27 september 2022 te zien in Bibliotheek 's-Gravendeel. In 2010 werd de 6-delige serie over de Hoeksche Waard uitgezonden door RTV Rijnmond. Presentator Gert van ’t Hof verkent het eiland per fiets. Bijna alle kernen komen voorbij, van de Kraaien (inwoners van Piershil) tot de Worstebakkers (inwoners van Heinenoord).

De serie laat zien dat de boeren nog altijd de kleuren bepalen van het land. En daarnaast heeft het gebied genoeg leuks te bieden om er een dagje, of zelfs meerdere te verblijven. Gert fietst, eet, kijkt, slaapt in de Hoeksche Waard en ontmoet natuurlijk ook een aantal inwoners.

Deze avond komen het ontstaan, het boerenleven, Tiengemeten, de watersnood, kunst- en cultuur en Oud-Beijerland aan de orde. In Bibliotheek 's-Gravendeel | Weegje 1G | dinsdag 27 september | Aanvang 19.30 | entree €4,25 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €5,75 (niet-leden) | Aanmelden via de website www.debhw.nl/actueel/agenda.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!