logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mantelzorgwandeling'
23sep

Mantelzorgwandeling

Vrijdag 23 september 2022, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Op vrijdagmorgen 23 september 2022 organiseert MEE Mantelzorg samen wandelcoach John van der Sluis de derde Mantelzorg Wandeling.

Deze keer is het startpunt in Bezoekerscentrum Klein Profijt te Oud-Beijerland aan Zalmpad 11. De wandeling start om 10.00 uur tot 11.30 uur.

Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van John van der Sluis van lopendstilstaan.nl krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken, te ontspannen en ontmoeten.

Onder het wandelen krijgen mantelzorgers tips aangeboden die helpend kunnen zijn om voor jezelf te zorgen en stress te voorkomen. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en ontspanning hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen.

Mantelzorgwandelen in 2022

De volgende wandeling wordt georganiseerd op 9 oktober 2022. De informatie over de wandelingen zijn te vinden op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg  www.meemantelzorg.nl. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar karin.loendersloot@meeplus.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Startpunt Bezoekerscentrum Klein Profijt Oud-Beijerland, Zalmpad 11.
Organisator: MEE Zuid-Hollandse Eilanden
Email:karin.loendersloot@meeplus.nl


Deel dit bericht met je vrienden!