logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzameling oud papier'
13aug

Inzameling oud papier

Zaterdag 13 augustus 2022 vanaf 07:00 uur.

Op zaterdagmorgen 13 augustus 2022 halen leden van de muziekkorpsen Juliana en Na Lang Streven (NLS) oud papier op in de straten van ons dorp.

Vanwege de verwachte hoge temperaturen wordt om 7:15 uur al gestart met het ophalen. Zet het papier vóór 7:15 uur opgebonden of in dozen op de container-aanbiedplaatsen buiten, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. Niet in vuilniszakken of boodschappentassen! Het neerzetten van het oud papier is op eigen risico. Wij verzoeken u dringend, wanneer het papier om een of andere reden is blijven staan, zelf uw papier weer binnen te halen.

Zelf wegbrengen kan ook

De oud-papiercontainer van muziekverenigng NLS staat aan de Mijlweg (ter hoogte van Installatiebureau Barth). Oud papier kan daar op de ophaaldag worden gebracht tussen 9.30 en 11.30 en op de maandagavond daaropvolgend tussen 18.15 en 19.30.

De oud-papiercontainer van Showkorps Juliana staat op het erf van de familie Barendregt aan de Dirk Barthweg, linksachter in de straat. U kunt daar op de ophaaldag uw oud papier brengen tussen 09.00 en 13.00 uur, en op elke maandagavond (uitgezonderd feestdagen) tussen 18.30 en 20.00 uur.

Alleen schoon papier en karton

Alleen oud papier en schoon/droog karton wordt opgehaald. Verzoek om alle zaken die niets met oud papier/karton te maken hebben (tempex, hout, glas, plastic, vuil karton, pizzadozen, vuurwerkafval) niet aan te bieden.

Zie voor meer info over wat wel of niet bij het oud papier kan de flyers welke door NLS en Juliana in samenspraak met de RAD huis aan huis verspreid zijn of raadpleeg de afvalwijzer op de website van de RAD.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!