logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Filmavond: The Hate U Give'
09aug

Filmavond: The Hate U Give

Dinsdag 9 augustus 2022 vanaf 20:00 uur.

Samen met vrienden naar de film in de Hoeksche Waard. Op 9 augustus 2022 is er een Red Carpet Filmavond in Numansdorp voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. De film ‘The Hate U Give’ wordt deze avond vertoond en er is een prijsvraag waarmee deelnemers kans maken op een VIP-treatment.

The Hate U Give is een actueel verhaal. Een verhaal over het vinden van je eigen stem, ongelijkheid en opkomen voor waar je in gelooft. Bezoekers die het juiste antwoord weten op de vraag: ‘Wie is de schrijver van het boek “The Hate U Give”?’, kunnen een VIP-treatment winnen. De winnaar wordt samen met vrienden opgehaald met een auto met chauffeur om naar het evenement te gaan.

De bibliotheek brengt graag boeken onder de aandacht en verfilmingen is een van de manieren om dit te doen. Ook ziet de Bibliotheek Hoeksche Waard dat er weinig activiteiten voor jongeren op het eiland zijn. Op deze manier draagt de bibliotheek daar haar steentje aan bij.

Datum: 9 augustus, inloop 19:15 uur, aanvang film 20:00 uur. De filmavond is in Buitensluis, Bernhardstraat 25 in Numansdorp. Vooraf aanmelden via www.debhw.nl/agenda. De kosten hiervoor zijn € 9,00 (plusabonnement), € 9,50 (basisabonnement), € 10,00 (niet-leden). Inclusief popcorn/snack en frisdrank.

Meedoen aan de winactie? Beantwoord de vraag via: https://bit.ly/3aLa7Y5 of mail je antwoord naar activiteiten@debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek De Buitensluis, Bernhardstraat 25 in Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/filmavond--the-hate-u-give.html


Deel dit bericht met je vrienden!