logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schaatslessen in zomervakantie'
08aug

Schaatslessen in zomervakantie

Maandag 8 augustus 2022, van 11:00 uur tot 12:00 uur.

De scholen zijn gesloten, het is vakantie en we beleven een warme zomer. Voor wie nog een leuke en coole vakantieactiviteit zoekt zijn er mogelijkheden op de ijsbaan van de Dordtse Sportboulevard.
 
Schaatsen in de zomer? Hoe cool is het om elke dag een uurtje schaatsles te komen volgen.
Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) heeft van 8 t/m 19 augustus 2022 een superleuk lesaanbod onder de noemer snelcursus schaatsen op de Sportboulevard in Dordrecht.

De snelcursus is bedoeld voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën. Inschrijven kan voor 3 of 5 dagen. In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen zijn dagelijks van 11.00-12.00 uur. 

De prijs van de 3-daagse cursus bedraagt € 45,00 en de 5 daagse € 65,00 inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk en kost 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor 5 dagen. Er wordt een borg gevraagd van € 50,-- per paar.

Wil je starten met wekelijkse lessen dan biedt de vereniging een gratis proefles aan. Inschrijven is mogelijk via de website. De lessen starten op 29 augustus.

Informatie en inschrijven via de website www.ddd-kunstrijden.nl.

Contactinformatie:
Locatie: IJsbaan Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 te Dordrecht
Organisator: Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Website:http://www.ddd-kunstrijden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!