logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Samen spelletjes doen'
14jul

Samen spelletjes doen

Van donderdag 14 juli 2022 tot en met donderdag 18 augustus 2022, van 14:00 tot 16:00 uur.

Bordspellen zijn weer helemaal in en erg gezellig om samen te doen. Daarom organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard spelletjesmiddagen gedurende de zomer.

Kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar kunnen elke donderdagmiddag naar het Oude Raadhuis om een bordspel te spelen. Er staan spellen, maar uiteraard mag er ook een eigen spel worden meegenomen.

Bordspellen zijn leuke en gezellig manier om woordenschat en coöperatieve vaardigheden te verbeteren én ze dragen bij aan het ontwikkelen van motoriek en sociale vaardigheden. De bibliotheek heeft als doel om een plek te zijn voor iedereen op het gebied van taal. In de wetenschap is er steeds meer onderzoek naar de positieve effecten van (bord)spellen op de ontwikkeling en het welzijn van spelers.

De Spelletjesmiddag is elke donderdag tijdens de zomervakantie (14-7/21-7/28-7/4-8/11-8/18-8) van 14.00 tot 16.00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis (Oud-Beijerland). Kosten €3,50 inclusief een hapje en een drankje.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan nog veel meer leuke activiteiten van het Hoeksch MaakLokaal.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda.html


Deel dit bericht met je vrienden!