logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tuintjesmarkt nu ook in ’s-Gravendeel'
18jun

Tuintjesmarkt nu ook in ’s-Gravendeel

Zaterdag 18 juni 2022.

Op 18 juni 2022 worrdt er een Tuintjesmarkt georganiseerd door enkele inwoners van ’s-Gravendeel en Welzijn HW.

Iedereen die mee wil doen, kan spulletjes verkopen vanuit de eigen tuin,  waar wel strikte regels aan verbonden zijn. Zo moet het echt alleen in de tuin staan, niet op de stoep of weg en er mag geen eten en drinken verkocht worden.

De tuinenverkoop vindt verspreid over heel ’s-Gravendeel plaats.

Heb je spullen die je wilt verkopen, meld je dan aan via Facebook: Tuintjesmarkt ’s-Gravendeel. DOE DIT VOOR 15 JUNI A.S. Bij inschrijving ontvang je de regels en ideeën om je tuin onder de aandacht te brengen.

Deelnemende straten

Kooijstraat, Kortestraat, Constantijnstraat, Schenkeltje, Groene Kruisstraat, Repelstraat, Amaliastraat, Onder de Molen, Vioolerf, Vlietstraat, Rijkestraat, Korenbloemerf, Batiststraat, Verbruggestraat, Vlietstraat.

U kunt de deelnemende tuinen vinden door te letten op de versierde groene bak met de Flyer Tuintjesmarkt erop. Er zijn in sommige straten meerdere deelnemers dus ga een kijkje nemen!

Wilt u de route van de deelnemers in handen krijgen of overige informatie? Dan kunt u mailen met marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 06-45015301.

Ook kunt u een papieren versie ophalen op 18 juni vanaf 10.00 uur bij Kooijstraat 1 te ’s-Gravendeel of om 10.00 uur bij Dienstencentrum ‘t Weegje.

Actuele informatie

Bij het verschijnen van dit bericht kunnen er nog wijzigingen zijn dus kijk op Facebook: https://www.facebook.com/groups/416161666610652 of Tuintjesmarkt-’s-Gravendeel.

Contactinformatie:
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 06-45015301
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!