logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bouw je eigen raceauto'
08jun

Bouw je eigen raceauto

Woensdag 8 juni 2022, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Een raceauto ontwerpen voor Max Verstappen is een nieuwe mooie uitdaging voor kinderen in het Hoeksch MaakLokaal.

Samen met de modelvliegtuigbouwer uit de Hoeksche Waard wordt er op 8 juni 2022 druk geknutseld aan een auto. Er zijn prijzen te winnen voor de snelste en mooiste auto.

Samen met de modelvliegtuigbouwers uit de Hoeksche Waard leer je hoe je een aerodynamisch model raceauto kunt ontwerpen. Je test jouw model op snelheid en vormgeving. Elke maand wordt door de modelvliegtuigbouwers Hoeksche Waard een activiteit georganiseerd in het kader van beweging, aerodynamica en modelbouw, het bevat tevens een wedstrijdelement. Ideeën van de deelnemers voor meer workshops zijn welkom.

De workshop ‘Bouw je eigen raceauto’ is op woensdag 8 juni van 14:00 tot 16:30 uur voor kinderen vanaf 8 jaar in het Hoeksch MaakLokaal. Je kunt je aanmelden via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). De kosten hiervoor zijn: € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), € 6,00 (niet-leden) per persoon.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. Houd de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Bouw-je-eigen-raceauto.html


Deel dit bericht met je vrienden!