logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Voorlezen met gebaren'
01jun

Voorlezen met gebaren

Woensdag 1 juni 2022, van 10:30 uur tot 11:00 uur.

Op woensdagochtend 1 juni 2022 komt Wendy de Wit het beroemde boek van Eric Carle “Rupsje Nooitgenoeg” voorlezen met gebaren. Wendy is logopedist en gebarenspecialist van Gebarenstem Hoeksche Waard. Tijdens het interactief voorlezen gebruikt zij Nederlands met ondersteunde Gebaren (NmG). Kinderen beleven het verhaal namelijk intenser door het gebruik van gebaren.

Baby's en jonge kinderen willen vaak al snel met je communiceren. Alleen is hun woordenschat (nog) niet toereikend om hun gevoelens onder woorden te brengen. Hoe fijn is het dan om andere vaardigheden te bezitten om je kind beter te begrijpen?

Door het gebruik van gebarentaal worden baby's (vanaf een maand of 6) en jonge  kinderen geholpen bij hun communicatie. Zo kunnen zij op een makkelijke, gezellige en leerzame manier oefenen met taal.

Datum: woensdag 1 juni 2022
Tijd: 10.30 – 11.00 uur

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot en met 3 jaar, en hun verzorger(s). Je kunt je aanmelden via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). De kosten hiervoor zijn: € 1,70 (plusabonnement), € 2,00 (basisabonnement), € 2,30 (niet-leden) per persoon.

Tot ziens in de bibliotheek Oud-Beijerland Centrum in het Oude Raadhuis!

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!