logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cybercrime congres'
18mei

Cybercrime congres

Woensdag 18 mei 2022, van 16:30 uur tot 20:15 uur.

Staat jouw deur digitaal open? Kom naar het gratis cybercrimecongres met tv-presentator Ewout Genemans bij jou in de buurt!
 
Het aantal cyberaanvallen gericht op kleine ondernemingen neemt toe. Ook op Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en op Voorne-Putten. Kleine ondernemers zijn interessant voor cybercriminelen, omdat zij zelf vaak geen maatregelen nemen om digitaal veilig te zijn. De digitale deur staat wagenwijd open. Om te voorkomen dat dit jou ook overkomt, worden er drie gratis cybercrimecongressen georganiseerd op 17, 18 en 30 mei onder leiding van Tv-presentator Ewout Genemans. Zorg dat je erbij bent!
 
Sprekers zijn cybersecurity expert Dave Maasland, het cybercrimeteam van de politie, een slachtoffer van cybercrime die zijn bedrijf verloor aan een hack en dat alles onder leiding van Ewout Genemans, bekend van een aantal crimeprogramma’s op televisie.
 
De locaties, data en tijden van de cybercrimecongressen zijn hieronder te zien. Deelname is gratis. Het aanmelden voor de congressen kan op: https://cybernetwerkzhe.nl/cybercrime-congres/.

  • Goeree-Overflakkee op 17 mei 2022 in ‘Zoet of Zout’ in Stellendam. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.
  • Hoeksche Waard op 18 mei 2022 in de Rabobank in Heinenoord. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.
  • Voorne-Putten op 30 mei 2022 in Theater de Stoep in Spijkenisse. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.

 Michael de Man van het Platform Veilig Ondernemen Rotterdam: “Cybercrime is een snel opkomend probleem. We zien de traditionele criminaliteit verschuiven naar digitale criminaliteit. Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime! Het schadebedrag is ruim 10 miljard per jaar. We organiseren dit soort bijeenkomsten om het bewustzijn van ondernemers hierover te vergroten en ze te informeren over preventiemaatregelen. Zodat ondernemers kunnen blijven doen waar ze het best in zijn: ondernemen. De basismaatregelen kan je grotendeels zelf uitvoeren. Cybersecurity is écht niet zo complex als je soms denkt. Het belangrijkst is dat het op de agenda komt te staan en dat je er iets aan doet!”
 
Het programma op 17, 18 en 30 mei staat volledig in het teken om u te vertellen welke risico’s er zijn en wat u hiertegen kan doen.  De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden en de digitaliseringsdeal Zuid-Hollandse Delta in samenwerking met de gemeenten en lokale ondernemers.

Contactinformatie:
Locatie: Rabobank, Reedijk 8 in Heinenoord
Website:https://cybernetwerkzhe.nl/cybercrime-congres/


Deel dit bericht met je vrienden!