logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing over onrust op energiemarkt'
17mei

Lezing over onrust op energiemarkt

Dinsdag 17 mei 2022 vanaf 20:00 uur.

Sinds vorig najaar is de energiemarkt voortdurend in beweging. De prijzen van gas en stroom zijn sterk opgelopen. Kleine energieleveranciers zijn omgevallen, veel consumenten kregen te maken met veel hogere contracten. Sinds eind februari zijn daar de gevolgen van de oorlog in Oekraïne bij gekomen.

Hoe staat de energiemarkt er op dit ogenblik bij en wat staat ons nog te wachten? Gaat Poetin ons helpen met de energietransitie? Over deze vragen houdt André Dippell, directeur van de landelijke energiecoöperatie OM | Nieuwe Energie, op dinsdag 17 mei 2022 een lezing in Numansdorp. Hij komt spreken op een bijeenkomst van HoekscheWaardDuurzaam, die avond om 20.00 uur in het Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg 1.

HWDuurzaam is een van de ruim 60 lokale en regionale coöperaties die deel uitmaken van de landelijke koepel Samen Om. Tevoren wordt vanaf 19.30 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering van HWDuurzaam gehouden. Op de agenda staan o.a. de financiële resultaten over 2021, het beleidsplan tot 2026 en de voornemens voor het komende jaar. Iedereen is welkom bij de vergadering en de lezing.

Contactinformatie:
Locatie: Nationaal LandschapCentrum, Veerweg 1 in Numansdorp
Organisator: HWDuurzaam


Deel dit bericht met je vrienden!