logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopmiddag Hoeksch MaakLokaal'
04feb 2022

Inloopmiddag Hoeksch MaakLokaal

Vrijdag 4 februari 2022, van 13:00 uur tot 16:00 uur.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft een tijdelijke locatie gevonden voor het Hoeksch MaakLokaal. Per 1 februari 2022 is het MaakLokaal te vinden in de Foyer van de Lindenhoeve in Oud Beijerland. Een MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren.

Technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat veel mensen een beetje de draad kwijt raken, terwijl anderen juist hierdoor een nieuwe hobby gevonden hebben. Zij zoeken gelijkgestemden om samen te werken en iets moois te maken. Al deze mensen kunnen binnenkort terecht in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Het MaakLokaal is te vinden in de Foyer van de Lindenhoeve aan de Steenenstraat te Oud-Beijerland. Daar staat een 3D printer, lasercutter, vinylcutter en diverse domotica apparatuur. Er staan robotjes, drones en er staat nog veel meer interessants te wachten op nieuwsgierige mensen.

Op woensdagmiddagen zijn er wekelijk activiteiten voor de jeugd. Op woensdag 2 februari is dat een Lego robot springer race voor 10-14 jarigen. Een week later kan er met de lasercutter houten dieren worden gemaakt en beschilderd.

Inloopmiddag

Op vrijdag 4 februari 2022 is er een inloopmiddag voor iedereen die geinteresseerd en nieuwsgierig is van 13:00 – 16:00 uur. Kom binnen en maak een eigen sleutelhanger, logo of onderzetter. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Meer informatie

Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het MaakLokaal.

Openingstijden: woensdag 13.00-17.00 uur, vrijdag 13.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-14.00 uur.

In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!