logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Goede voornemens? Volhouden!'
20jan

Goede voornemens? Volhouden!

Donderdag 20 januari 2022, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Afvallen. Meer bewegen. Minder drinken. Op tijd komen. Geen ruzie maken. We hebben allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de praktijk komt er vervolgens niet veel van terecht. Waar vind je de kracht om je goede voornemens na te leven?

De Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland reikt een evenwichtige aanpak aan. Op donderdagavond 20 januari 2022 geeft coach Stefan de Baat een gratis online workshop over hoe je wel je goede voornemens kan volhouden.

Het toverwoord is balans. De aanpak van coach Stefan de Baat uit Oud-Beijerland helpt je om positief in het leven te staan, waardoor je standvastig blijft en je eigen waarden en normen niet uit het oog verliest. De ideale mindset om je voornemens vast te houden. Op donderdagavond 20 januari vertelt hij precies hoe dat werkt.  

Je voornemens volhouden. Hoe doe je dat? Tijdens deze interactieve workshop krijg je alle tools om lichamelijk en mentaal in balans te komen. Lifestyle coach Stefan de Baat reikt daarbij de Positive Mental Attitude mindset aan. Leer te genieten van de kleine dingen en dicht bij jezelf te blijven.

Donderdagavond 20 januari | 19.30 uur tot 21.00 | Online via een link van Zoom | Aanmelden via website www.debhw.nl/actueel/agenda | Deelname is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!