logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Rouwkeuken'
08dec

De Rouwkeuken

Woensdag 8 december 2021, van 17:30 uur tot 20:00 uur.

Na een groot verlies rouwen we. Rouwen kan gaan om een persoon of om een situatie (scheiding, gezondheid, werk). Elk rouwproces kent sterke overeenkomsten maar geen twee personen rouwen hetzelfde. Hoewel het belangrijk is om goed te rouwen, ontbreekt het vaak aan kennis om hier op een juiste manier mee om te gaan.

Met de “donkere dagen” in het vizier blijkt dat er juist nu behoefte aan contact is. Welzijn HW en Peggy de With willen een mogelijkheid gaan creëren om in een veilige en prettige omgeving te praten over verlies in welke vorm dan ook.

Doormiddel van samen koken, eten en praten bieden wij ruimte om met elkaar hierover in contact te komen. Ervaringen te delen en te onderzoeken wat jij nodig hebt.

Er kan gericht aandacht gegeven worden door Peggy, ervaringsdeskundige op dit gebied die de gesprekken richting zal geven indien nodig, maar zeker ook door onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Op woensdag 8 december 2021 van 17.30 uur tot 20.00 uur ongeveer wordt er weer gekookt en gepraat. Hiervoor is de keuken en kleine zaal van de Ark, kerkzaal van De Eendrachtskerk, Koninginneweg 4 in Zuid-Beijerland gereserveerd.

Kosten per keer € 10,00 inclusief  3 gangen maaltijd, koffie /thee en begeleiding in de gesprekken.

Voor de ingrediënten wordt gezorgd, u gaat wel samen koken.

Voor meer informatie en aanmelden tot uiterlijk 3 december kunt u mailen naar marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met Welzijn HW 088-7308900.

Contactinformatie:
Locatie: De Eendrachtskerk, Koninginneweg 4 in Zuid-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Email:marianne.groothand@welzijnhw.nl
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!