logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Speeddate Marathon'
20nov

Speeddate Marathon

Zaterdag 20 november 2021.

Op 20 november 2021 bestormt Mingle the Single na 1,5 jaar vertraging en op veler verzoek Bar Paco in Oud-Beijerland met een unieke activiteit, namelijk de Speeddate Marathon.

Op die dag wordt er niet gespeeddate met één leeftijdscategorie, maar alle singles van elke leeftijd tussen de 25 en 65+ kunnen komen kennismaken met dit fenomeen. Er zijn namelijk meerdere rondes in de diverse leeftijdscategorieën.

“Wanneer je er ooit eens aan gedacht hebt om het te gaan speeddaten, dagen we je nu uit om gewoon te komen en het te ervaren. Bijna alle deelnemers van onze eerdere (online) edities vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren druk hadden gemaakt. Weer iets dat van je bucketlist afgestreept kan worden en worst case scenario: een smeuïg verhaal voor het thuisfront”, benadrukt Laura nog even.

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate ontmoeten de deelnemers andere vrijgezellen voor een kort gesprekje. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om alle andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 4 a 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten.

Aanmelden

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Eerder organiseerden zij met name activiteiten binnen de Hoeksche Waard, maar langzaam maar zeker ontstijgen zij het eiland met het groeiende aantal deelnemers uit andere regio's en activiteiten buiten de Hoeksche Waard.

Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop. Na een activiteit kunnen deelnemers wel altijd via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.

Contactinformatie:
Locatie: Bar Paco in Oud-Beijerland
Organisator: Mingle the Single
Email:info@minglethesingle.nl
Website:http://www.minglethesingle.nl


Deel dit bericht met je vrienden!