logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Opruimen: zo moet dat '
05nov

Opruimen: zo moet dat

Vrijdag 5 november 2021, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Een opgeruimd en schoon huis. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die thuis in de rommel zitten. Voor iedereen die zich aangesprokenvoelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een inloopspreekuur “Opgeruimd staat netjes”. Gewoon binnenlopen op 5 november 2021 in ’t Huys te Hoecke in Puttershoek. Kom langs en geniet voortaan van een heerlijk schoon en overzichtelijk huis.

Wie steeds van alles kwijt is en continu achter de feiten aanloopt, zou enorm geholpen zijn met een heerlijk opgeruimd huis. Maar waar begin je eigenlijk? En hoe houd je het vervolgens allemaal op orde?

Welke opruimvraag jij ook hebt, je bent van harte welkom bij het inloopspreekuur “Opgeruimd staat netjes”. Je kunt hier gewoon binnenlopen en jouw opruimvraag voorleggen aan een professional organizer. Die denkt met je mee over jouw uitdaging en geeft je praktische tips om zelf thuis aan de slag te gaan.
 
Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd houdt op 15 oktober van 10 tot 11 uur in de Bibliotheek in Numansdorp en 5 november in de Bibliotheek in Puttershoek van 10 tot 11 uur spreekuur over opruimen. Alle vragen op het gebied van opruimen kunnen worden gesteld. Welke vraag ga jij voorleggen?

Loop naar binnen en leg jouw persoonlijke opruimvraag voor. Voor je het weet sta je weer buiten met een heleboel praktische tips om zelf aan de slag te gaan.
 
Aanmelden is niet nodig – loop gewoon binnen.

Bibliotheek Puttershoek | Zomerplein 15 Puttershoek | 10 tot 11 uur | 5 november 2021

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!