logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Probeer de Bibliotheek-app'
27okt

Probeer de Bibliotheek-app

Woensdag 27 oktober 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Wil je de app van de online Bibliotheek weleens uitproberen? Kom dan op woensdag 27 oktober 2021 tussen 11.00 en 17.00 uur  naar de Bibliotheek in Oud-Beijerland in de Lindenhoeve. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app. En om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek.

Duizenden e-books en luisterboeken

Leden van de Bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met hun favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Lees- en luisterspot

Iedereen die de online Bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn welkom. Op woensdag 27 oktober 2021 tussen 11.00 en 17.00 uur staat de lees- en luisterspot in de Bibliotheek in Oud-Beijerland in de Lindenhoeve. Onze medewerkers staan klaar om te helpen en om uitleg te geven.

Ook is er die dag natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen, de krantenbank Delpher en de online voorleeshoek. Er is voor alle bezoekers koffie of thee en wat lekkers. En we hebben een prijsvraag met leuke prijsjes. Deelname is gratis. Dus kom gerust langs en neem je tablet of smartphone mee.

De app downloaden

De online Bibliotheek-app is te vinden in de appstores:
Voor iPhone en iPad: https://apps.apple.com/us/app/id1517985604
Voor Android-apparaten: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odilo.bibliotheek

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!