logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Je geldzaken goed geregeld!'
25okt

Je geldzaken goed geregeld!

Van maandag 25 oktober 2021 tot en met maandag 10 januari 2022, van 10:00 tot 12:00 uur.

Houd jij aan het eind van je salaris ook nog een stukje maand over? Vind je het lastig om overzicht te houden op hoeveel geld je iedere maand te besteden hebt en welke rekeningen er binnen komen? Kom dan naar de cursus Je geldzaken goed geregeld in de Bibliotheek van Numansdorp. In 5 ochtenden krijg je meer grip op je geld.

Samen met Humanitas organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard een cursus voor jonge en oudere mensen die hun geldzaken beter in de hand willen houden zodat ze aan het einde van de maand niet rood staan maar geld overhouden om te sparen of om iets leuks van te doen.

De cursus wordt gegeven door ervaren vrijwilligers van Humanitas die nu al mensen helpen bij hun thuisadministratie en vrijwilligers van het DigiTaalhuis HW die ervaring hebben met het lezen van lastige brieven van de overheid.

De cursus bestaat uit 5 maandagochtenden (25 oktober, 8, 15 en 22 november 2021 en 10 januari 2022) van 10.00-12.00 uur. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema, zoals ordenen, overzicht en inzicht krijgen en plannen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Maximaal kunnen er 12 mensen aan deelnemen. De cursuslocatie is de Campus in de Buitensluis, Bernhardstraat 25, Numansdorp.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek HW: www.debhw.nl/agenda.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!