logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fort Buitensluis open'
23okt

Fort Buitensluis open

Van zaterdag 23 oktober 2021 tot en met zondag 24 oktober 2021, van 13:00 tot 16:00 uur.

Fort Buitensluis in Numansdorp opent opnieuw haar poort! En wel op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021, van 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Dit is waarschijnlijk het laatste weekend van dit jaar dat een bezichtiging mogelijk is, dus benut deze kans. De rondleidingen zijn intussen volgeboekt, maar u bent van harte welkom om vrij rond te lopen op het Fort. Een kijkje op het dakterras van het Fort is meer dan de moeite waard.

Er is koffie en thee verkrijgbaar en er worden weer heerlijke hamburgers gebakken. Verder is er een informatiestand waar u alle informatie over de verbouwingsplannen van het Fort kunt vinden. We zoeken nog sponsoren en u kunt vriend van het Fort worden. Bij de informatiestand leggen wij u graag uit waarom sponsoring hard nodig is en wat u eraan heeft.

Gids worden op ons prachtige Fort?

Wij zijn nog op zoek naar gidsen die volgend jaar de prachtige geschiedenis van het Fort zouden willen vertellen. Interesse? Kom naar de open dag en meld u aan of stuur een e-mail naar info@fortbuitensluis.nl. Wij vertellen u graag meer.

Wij kijken uit naar uw komst!

Contactinformatie:
Locatie: Fort Buitensluis, Fortlaan in Numansdorp
Email:info@fortbuitensluis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!