logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Shogi'
22okt

Workshop Shogi

Vrijdag 22 oktober 2021, van 10:00 uur tot 12:30 uur.

“Speel in de herfstvakantie het oeroude spel SHOGI uit Japan in de Bibliotheek van Oud-Beijerland. SHOGI, is het oeroude strategisch spel van de Samoerais uit Japan. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht maar ook van hun denkkracht. Shogi betekent letterlijk het spel van de generaals en wordt al eeuwenlang gespeeld. Na een korte uitleg zal je direct aan de slag gaan met dit uitdagende bordspel!

Shogi is voor iedereen die het leuk vind om uitgedaagd te worden en wil kennismaken met een nieuwe manier van denken. Er zijn wereldwijd miljoenen spelers. Het geeft je de mogelijkheid je creativiteit te uiten en samen met anderen kennis te maken met de wereld van Shogi.

De Nederlandse Shogi bond geeft op vrijdagochtend 22 oktober 2021 (10.00-12.30 uur) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum een kennismakingsworkshop over dit uitdagende spel dat geschikt is voor jong en oud (8+). Alleen komen mag, maar een vriendje of ouders meenemen is ook superleuk.

Graag aanmelden via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Deze leuke ochtend begint om 10.00 uur en eindigt om 12.30 uur. Kosten bedragen € 4,00 met biebpas. € 3,00 met een (jeugd)plusabonnement en € 6,50 zonder lidmaatschap.

Tot ziens in de bibliotheek!

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!