logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Leeskring Alfred Schaffer'
20okt

Leeskring Alfred Schaffer

Woensdag 20 oktober 2021 vanaf 19:30 uur.

In Wie ik was gaat gelauwerd dichter Alfred Schaffer op zoek naar zichzelf en zijn achtergrond. Dit is een van de prachtige bundels waarvoor Schaffer vorig jaar de PC Hooft oeuvreprijs kreeg. Woensdag 20 oktober 2021 om 19.30 uur is deze dichtbundel het onderwerp van gesprek bij de online leeskring van de Bibliotheek HW.

Wie ik was is één lange poging het persoonlijke verleden te belichamen. Hoe te schrijven over anonieme levens die voorgoed zijn verdwenen, en die alleen voor jou van belang waren? En wat valt er te zeggen - over migratie, racisme, liefde, afscheid - als je je nauwelijks iets kunt herinneren?

Alfred Schaffer was op 12 september te gast bij het NPO Boekenprogramma Brommer op zee. In dit programma kwam zijn gehele oeuvre en dichterschap aan de orde. De online leeskring op 20 oktober is voor iedereen die het leuk vindt om met anderen over een boek na te praten.

De bundel Wie ik was is als e-book te downloaden via de catalogus op www.debhw.nl. Het boek is ook te reserveren via deze catalogus.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek HW: www.debhw.nl/agenda. Na de aanmelding krijg je uiterlijk 19 oktober een link voor Zoom gemaild waarmee je kan inloggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, kan hierbij hulp krijgen van een van onze medewerkers.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!