logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopbijeenkomst liever niet alleen'
07okt

Inloopbijeenkomst liever niet alleen

Donderdag 7 oktober 2021, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich soms eenzaam. Daar moeten we iets aan doen. Gewoon samen in contact met anderen. De Bibliotheek organiseert op 7 oktober 2021 in samenwerking met Humanitas een inloopbijeenkomst onder de titel “Liever niet alleen”.

Op 7 oktober van 14 tot 16 uur kunnen mensen terecht om zich op te geven voor activiteiten in de hobby- of recreatiesfeer. Iedereen is welkom om te kijken welke activiteit je graag samen met anderen zou willen ondernemen. Denk aan wandelen, eten, koken, film kijken, handwerken of uitgaan. Wie weet komen er leuke nieuwe contacten uit voort en ga je samen op pad.

De opzet is om groepjes te vormen van mensen die dezelfde belangstelling hebben en dit graag met anderen delen. Hiervoor heeft Humanitas een interessebank, waarbij deelnemers zich kunnen aansluiten.

De komende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 oktober in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (in de Lindenhoeve) van 14 uur tot 16 uur. Wie wil kan binnenlopen. Toegang is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!