logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sponsorwandeltocht De Dierenstee'
03okt

Sponsorwandeltocht De Dierenstee

Zondag 3 oktober 2021, van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Is jouw hond gek op wandelen en wil je graag de dieren van de Dierenstee steunen? Maak dan van jouw viervoeter ‘de held van de Dierenstee’.

Op zondag 3 oktober 2021 organiseert Stichting Vrienden van de Dierenstee een sponsorwandeltocht rondom het Piershilse bos. De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer en start en eindigt bij de Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil. Tijdens de route zijn er allerlei leuke activiteiten voor zowel de hond als de begeleiders.

De route gaat via openbare wegen en fietspaden, de honden dienen tijdens de wandeltocht aangelijnd te zijn. De starttijd voor de wandeling ligt tussen 09:00 en 15:00 uur.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg parkeerplaatsen zijn en dat er voor iedereen voldoende tijd is om deel te nemen aan de activiteiten, zijn er tijdsblokken ingedeeld waarin gestart kan worden. Voor €10,- per hond neem je deel aan de wandeltocht en jouw viervoeter de held van De Dierenstee. De opbrengst is 100% voor het Dieren Opvangcentrum De Dierenstee te Numansdorp.

Zien we je 3 oktober.? Maak van jouw hond ook de held van de Dierenstee door je aan te melden via willem@vriendenvandedierenstee.nl.
Hierna ontvang je een formulier waarop de voorkeur voor de starttijd aangegeven kan worden en waar het inschrijfgeld naar toe overgeschreven mag worden.

Jouw hond de held van de Dierenstee

  • Zondag 3 oktober 2021
  • Starttijd tussen 09:00 en 15:00 uur
  • Start en finish Piershilsche IJsclub
  • Lengte wandeling 4,5 kilometer
Contactinformatie:
Locatie: Start Piershilse IJsclub, Kade 26 in Piershil
Organisator: Stichting Vrienden van de Dierenstee
Email:willem@vriendenvandedierenstee.nl


Deel dit bericht met je vrienden!