logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muziekpalet met Adri Poortvliet'
01okt

Muziekpalet met Adri Poortvliet

Vrijdag 1 oktober 2021, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Welzijn Hoeksche Waard biedt Het Muziek Palet aan in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje.
De zaal is zo ingericht dat de gepaste afstand in acht genomen kan worden en u weer naar heerlijke muziek kunt gaan luisteren.

Adri Poortvliet, bekende organist en dirigent, laat op 1 oktober 2021 weer een aantal prachtige muziekstukken de revue passeren waar u van kunt genieten. Hij geeft wat achtergrondinformatie over de componist en de muziek en dan is het de prachtige muziek beleven.
Laat u verrassen... Bent u geïnteresseerd in (klassieke) muziek en vindt u het leuk om dit met een aantal anderen mee te maken dan bent u van harte welkom.

1 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur kunt u dit Muziek Palet bezoeken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers.

U kunt gebruik maken van de haal- en brengservice van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken: https://www.dewielewaalhw.nl/

Contactinformatie:
Locatie: 't Trefpunt in dienstencentrum 't Weegje in 's-Gravendeel
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!