logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taalspreekuur in de Hoeksche Waard'
28sep

Taalspreekuur in de Hoeksche Waard

Iedere dinsdag, vanaf dinsdag 28 september 2021, van 14:00 tot 15:00 uur.

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

Speciaal voor deze mensen is het (Digi)Taalhuis Hoeksche Waard geopend. Er worden taallessen gegeven door vrijwilligers en er is elke week een taalspreekuur – waar je terecht kan met vragen over taal, taallessen en taalaanbieders. Het is niet alleen voor mensen die de Nederlandse taal beter willen leren, maar ook voor volwassenen die zelf beter willen leren lezen en schrijven. Ook voor mensen die hun (digi)taalvaardigheden willen verbeteren.

Op het Taalspreekuur is er een deskundige vrijwillige medewerker aanwezig die advies kan geven over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau. Bovendien worden geïnteresseerden wegwijs gemaakt in het aanbod van de bibliotheek op het gebied van leermiddelen, zoals boeken, luisterboeken en digitale bestanden.

Tijdens het taalspreekuur kan je gratis met je vragen terecht. Het spreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

(Digi)Taalspreekuur is elke dinsdagmiddag van 14 uur tot 15 uur in de Lindenhoeve. Je kan hier ook terecht met vragen voor het Informatiepunt Digitale Overheid.

Toegang gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!