logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Webinar Phishing'
26aug 2021

Webinar Phishing

Donderdag 26 augustus 2021, van 14:00 uur tot 14:30 uur.

Phishing, wat is het en hoe bescherm je jezelf ertegen? Waarschijnlijk heb je al eerder een e-mailtje langs zien komen over een rijke prins uit een ver weg land die je geld wilt geven, of een email over het krijgen van bitcoins ter waarde van duizenden euros. Te goed om waar te zijn, je herkent dit meteen als nep. Dit zijn zogenoemde ‘phishing’ emails. Maar niet alle phishing is zo makkelijk te herkennen.

Een sms van je bank die zegt dat je bankpas geblokkeert is, een whatsappje van je kind dat geld nodig heeft, een belletje van Microsoft die zegt dat je computer een virus heeft. Phishing wordt steeds slimmer gedaan, dus hoe herken je het nog? En wat kan je doen als je erin getrapt bent?

In de online webinar van de Bibliotheek wordt hier verder over verteld en tips gegeven om deze berichten te herkennen, hoe je ze eigenlijk binnenkrijgt, en wat voor hulpmiddelen er zijn als je er de dupe van bent geworden.

Donderdag 26 augustus 2021 van 14:00 tot 14:30 uur | Online | graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl/actueel/agenda of activiteiten@debhw.nl | deelname is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!