logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Minecraft Redstone voor beginners'
30jul

Minecraft Redstone voor beginners

Van vrijdag 30 juli 2021 tot en met vrijdag 27 augustus 2021, van 11:00 tot 13:00 uur.

Misschien ben je al eerder een Redstone-erts tegengekomen in je zoektocht naar diamanten, maar weet je niet wat je er mee moet. Of je hebt een heel leuk idee voor een automatische deur voor je geheime huis, maar weet je niet hoe je dat zou moeten doen.

In deze workshop gaan wij samen een aantal simpele Redstone constructies maken, blok voor blok, om te kijken hoe Redstone nou eigenlijk werkt.
Doe mee op 30 juli, 13 augustus of 27 augustus 2021 in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Met Redstone is van alles mogelijk, van TNT kanonnen, een automatische doolhof maker tot een werkende helikopter! Maar hoe werkt dat eigenlijk? In deze workshop beginnen we met het maken van een aantal simpele constructies om te kijken hoe Redstone werkt. Voorbeelden van wat er gemaakt wordt: een automatische oven voor ertsen en eten, een vliegende bom en een lava brug.

Wie dit leuk lijkt kan zich nu al aanmelden via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Er kunnen max. 15 kinderen meedoen per workshop. Het kan zijn dat een iPad met z’n tweeën wordt gedeeld. Dus het is extra leuk om een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje mee te nemen.

Data: 30 juli, 13 augustus en 27 augustus van 11.00-13.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centum; Kosten € 3,50 met je Biebpas, € 3,00 als je een jeugd plus abonnement hebt en € 4,00 zonder Biebpas.   

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!