logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop bordspel Shogi'
29jul

Workshop bordspel Shogi

Donderdag 29 juli 2021, van 10:00 uur tot 12:30 uur.

SHOGI is het oeroude strategisch spel van de Samoerais uit Japan. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht maar ook van hun denkkracht. Shogi betekent letterlijk het spel van de generaals en wordt al eeuwenlang gespeeld. Ook nu zijn er wereldwijd miljoenen spelers.

SHOGI is nu uit te proberen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op donderdagochtend 29 juli 2021 van 10.00 tot 12.30 uur. Na een korte uitleg zal men direct aan de slag gaan met dit uitdagende bordspel!
 
Shogi is voor iedereen die het leuk vind om uitgedaagd te worden en wil kennismaken met een nieuwe manier van denken. Het geeft de mogelijkheid om creativiteit te uiten en samen met anderen kennis te maken met de wereld van Shogi. De Nederlandse Shogi bond geeft op 29 juli in de Bibliotheek van Oud-Beijerland een kennismakingsworkshop met dit uitdagende spel dat geschikt is voor jong en oud (8+).

Graag aanmelden via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Deze leuke ochtend begint om 10:00 uur en eindigt om 12.30 uur. Kosten bedragen € 4,00 met biebpas. € 3,00 met een (jeugd) plusabonnement en € 6,50 zonder lidmaatschap.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!