logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzameling oud papier'
12jun

Inzameling oud papier

Zaterdag 12 juni 2021 vanaf 08:00 uur.

Op zaterdag 12 juni 2021 wordt er in ’s-Gravendeel weer oud papier opgehaald, en deze zaterdag wordt dat gedaan door Showkorps Juliana en Fanfarekorps NLS. De verruiming van de maatregelen geeft ons weer voldoende ruimte om het ophalen van het oud papier te hervatten.
 
Een paar maatregelen van de RAD willen wij er graag inhouden. U kunt uw oud papier voor 08:00 uur buiten zetten op de container aanbiedplaatsen.  
 
Op deze zaterdag is het weer mogelijk om uw oud papier te brengen bij de containers van NLS aan de Mijlweg en de containers van Juliana aan de Dirk Barthweg. U kunt uw oud papier ook op maandagavond 14 juni weer brengen bij de containers van NLS (18:15 uur tot 19:30 uur) en Juliana (18”30 uur tot 20:00 uur)

Gelieve het papier opgebonden of in dozen (niet in vuilniszakken of big shoppers) aan de straat te zetten, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. RAD nam alleen oud papier en schoon/droog karton en die traditie willen wij ook voortzetten.

Verzoek om alle zaken die niets met oud papier/karton te maken hebben (tempex, hout, glas, plastic, vuil karton, pizza dozen, oud ijzer) niet aan te bieden, wij laten dit ook staan. Zie voor meer info over wat wel of niet bij het oud papier kan de flyers welke door NLS en Juliana in samenspraak met de RAD huis aan huis verspreid zijn of raadpleeg de afvalwijzer op de website van de RAD.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!