logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Digitale nalatenschap'
11mei

Digitale nalatenschap

Dinsdag 11 mei 2021 vanaf 19:30 uur.

Bijna iedereen wil het eeuwige leven. Maar als je even nadenkt: is dat wel zo’n goed idee? En als je er zelf niet meer bent: hoe zit het dan digitaal? Daarover gaat de online webinar ‘Digitale nalatenschap’ op dinsdag 11 mei 2021 om 19.30 uur bij de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Je digitale nalatenschap of online erfenis bestaat uit al je online accounts, online schulden en tegoeden en je cryptotegoeden. Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je je digitale nalatenschap niet regelt.

Bedenk maar eens, je Facebook, Instagram en LinkedIn account stoppen niet als je overlijdt. Je foto’s blijven aanwezig in de Cloud en je cryptomunten zijn ineens van niemand. Het is belangrijk om deze online erfenis goed te regelen.

Wie zich aanmeldt via de website van Bibliotheek Hoeksche Waard, krijgt uiterlijk een dag van te voren een deelnamelink voor ZOOM via de mail.

ZOOM webinar digitale nalatenschap | dinsdag 11 mei 19.30 uur | € 2,00 voor leden | 15% korting met plus-abonnement | zonderabonnement 15% extra | Schrijf je in via de agenda op www.debhw.nl/agenda.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!