logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avondvierdaagse Home edition'
22apr

Avondvierdaagse Home edition

Van donderdag 22 april 2021 tot en met woensdag 30 juni 2021.

De Avond4daagse gaat dóór en jij mag bepalen wanneer! Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar we hebben goed nieuws! Met de speciale editie kunnen we ook dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse - Home Edition?

Wat is Avond4daagse - Home Edition?

Tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven.

Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.avond4daagse.nl/agenda. Zoek dan op ’s-Gravendeel en schrijf je in bij deze Avond4daagse – Home Edition.

Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost € 6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Avond4daagse ’s-Gravendeel wenst jullie fijne wandeldagen.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Stichting Avond4daagse 's-Gravendeel
Website:https://www.avond4daagse.nl/agenda/avond4daagse-s-gravendeel-home-edition


Deel dit bericht met je vrienden!