logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Academy Cybersecurity Startersnetwerk Hoeksche Waard'
14apr

Academy Cybersecurity Startersnetwerk Hoeksche Waard

Woensdag 14 april 2021 vanaf 19:00 uur.

 THIS ACCOUNT HAS BEEN HACKED...
...Is iets dat je liever niet zou willen zien op een beeldscherm. Maar het kan erger dan het alleen maar het hacken van een social account. Een datalek of een gijzeling van je software kan grote gevolgen hebben. Naast het feit dat je een (hoge) boete kunt krijgen voor het lekken van gevoelige informatie, kan het ook zijn dat er een langere periode geen omzet gedraaid kan worden.

Op woensdag 14 april 2021 om 19:00 uur organiseert Startersnetwerk Hoeksche Waard daarom een gratis online academy via Zoom waarbij cybersecurity centraal staat. Tijdens deze avond leren ZZP-ers en MKB-ers alles wat ze moeten weten over cybercriminaliteit. Hierbij wordt uitgelegd waarom ZZP-ers en MKB-ers bovengemiddeld veel risico lopen en wat hiertegen gedaan kan worden. Ethical Hacker Robert Schmidt vertelt en laat onder andere zien hoe cybercriminelen te werk gaan en waarom ook jij interessant bent voor cybercriminelen. Daarnaast heeft de organisatie nog een aantal leuke verassingen voor de deelnemers in petto. Het belooft weer een interactieve, uitdagende en leerzame avond te worden!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Christian Boertje en Noa Fernandes van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE). Dit netwerk is een uniek publiek-privaat samenwerkingsverband wat actief is op de Zuid-Hollandse Eilanden: Hoeksche Waard, Voorne Putten en Goeree-Overflakkee. Het cybernetwerk wil de cyberweerbaarheid bij niet-vitale ondernemers in de regio vergroten. Op 1 april mede-organiseerden zij bijvoorbeeld ook een interessante cybertalkshow met programmamaker Kees van der Spek van 'Oplichters aangepakt'.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.startersnetwerkhoekschewaard.nl of www.startsmarthw.nl

Heb jij op voorhand al vragen voor de experts? Geef deze dan door als reactie op de bevestigingsmail, zodat ze kunnen worden behandeld tijdens de academy op 14 april.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Startersnetwerk Hoeksche Waard
Website:http://www.startersnetwerkhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!